fbpx Skip to main content

The Manifest benoemt Manify Agency tot de meest beoordeelde digitale marketingbedrijven van Nederland

Bij Manify Agency geloven we dat creativiteit en talent niet alleen modewoorden zijn, maar eerder een manier van leven. We zijn een team met de sterkste mix van talent, cultuur, mentaliteit en wil. Speel het spel om het te winnen en heb plezier terwijl je het doet. Dat is onze manier van doen.

Daarom delen we met trots dat The Manifest erkent Manify Agency als toonaangevend en meest beoordeeld bureau voor digitale marketing . The Manifest, een zakelijke blog en recensiesite, verzamelt en analyseert praktische zakelijke wijsheid voor innovators, ondernemers en kleine en middelgrote bedrijven.

Laten we, om beter te begrijpen hoe we hier zijn gekomen, eens kijken waar het allemaal begon.

In 2020 richtte Ruben Hoogeveen Manify Agency op om merken en schaal ze verder dan elke status-quo, waarbij de uitstraling van het merk wordt vergroot met de nodige kennis.

In 2021 werkten we aan een social media marketingproject met een verkoper van blauwlichtfilterglas. De klant had hulp nodig bij marketing, met name op het gebied van sociale media. We hebben een digitaal marketingplan opgesteld om de doelgroep en de te gebruiken inhoud te identificeren.

“De samenwerking tussen ons verliep erg vlot. Manify Agency gaf me het gevoel dat ik een partner was en leidde me door het hele proces. Hun communicatie, transparantie en manier van werken waren echt indrukwekkend.” – Oprichter & Voormalig eigenaar, e-commercebedrijf

 

In 2022 publiceerde The Manifest zijn lijst van de toonaangevende bedrijven, Manify Agency benoemen tot een van de meest toonaangevende en meest beoordeelde digitale marketingbedrijven van Nederland. De prijs voor het meest beoordeelde bedrijf op The Manifest bestaat uit de top 15 bedrijven op elke vermeldingspagina die in de afgelopen 12 maanden het meeste aantal nieuwe beoordelingen hebben ontvangen.

Bent u geïnteresseerd in hoe Manify Agency uw bedrijf naar een hoger niveau kan tillen? Dat dachten wij ook. Laten we praten over hoe we kunnen helpen.

Leave a Reply