fbpx Skip to main content

Uitblinker in Digitale Marketing

Manify Agency staat trots bovenaan de lijst van The Manifest als een van de best beoordeelde digitale marketingbedrijven in Nederland. Onze filosofie? Creativiteit, talent, en plezier zijn meer dan alleen buzzwords voor ons; ze vormen de kern van ons bestaan. Ons team belichaamt een unieke mix van talent, cultuur, en drive, allemaal met hetzelfde doel voor ogen: winnen, en dat met plezier.

Met grote trots delen we mee dat The Manifest ons erkent als het vooraanstaande digitale marketingbureau. Hun platform, bekend om het bieden van inzichten en analyses voor vernieuwers en bedrijven, heeft ons uitgelicht als een top performer, gebaseerd op de hoeveelheid en kwaliteit van de ontvangen beoordelingen in het afgelopen jaar.

Om een duidelijk beeld te krijgen van hoe we tot dit punt zijn gekomen, gaan we terug naar het begin.

In 2020 richtte Ruben Hoogeveen Manify Agency op met het doel om merken te ontwikkelen en ze naar een hoger niveau te tillen door hun merkuitstraling te versterken aan de hand van onze gespecialiseerde kennis. Het jaar erop pakten we een project op voor een aanbieder van brillen met blauwlichtfilter. Deze klant zocht marketingondersteuning, vooral op het gebied van social media. We creëerden een zorgvuldig uitgewerkt digitaal marketingstrategie, met focus op het vaststellen van de doelgroep en het kiezen van de juiste content.

“De samenwerking tussen ons verliep erg vlot. Manify Agency gaf me het gevoel dat ik een partner was en leidde me door het hele proces. Hun communicatie, transparantie en manier van werken waren echt indrukwekkend.”
Oprichter & Voormalig eigenaar, e-commercebedrijf

 

In 2022 erkende The Manifest ons bureau voor onze uitmuntende prestaties, en benoemde ons tot een van de meest toonaangevende en best beoordeelde digitale marketingbureaus van Nederland. Deze waardering is gebaseerd op de significante hoeveelheid positieve feedback die we in de afgelopen 12 maanden hebben mogen ontvangen.

Bent u geïnteresseerd in hoe Manify Agency uw bedrijf naar een hoger niveau kan tillen? Wij ook! Laten we praten over hoe we kunnen helpen.

Leave a Reply