Be Royal Media - Manify Agency

Be Royal Media is een e-commerce merk waar meerdere bedrijven onder vallen. My Majestic Pet, Make Me Royal Europe en Make Me Royal USA zijn de merken waar wij de volledige marketing voor doen. Het merk levert gepersonaliseerde royal portretten aan consumenten. Je kunt een portret afbeelding van een persoon, of huisdier uploaden. Deze worden door de grafische vormgever gemonteerd in het geselecteerde portret.

De schilderijen zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden altijd naar tevredenheid ontvangen door de klant. Het product is ideaal geschikt als relatiegeschenk, cadeau en zelf verwenning als thuis decoratie.

Manify heeft gezorgd voor een complete online transformatie. In fase 1 lag de focus op directe groei van de omzet. Fase twee stond in het teken van duurzame groei. Er is hier gezorgd voor een compleet nieuwe website en huisstijl. Dit voor My Majestic Pet, Be Royal Media Europa en USA. Ook hebben we de aftersales en cross sales verhoogd door inzet van e-mail marketing via Klaviyo.
Fase 3 is gefocused op performance marketing. Alles draait om conversies resultaten. We adverteren wereldwijd op Facebook en Instagram en maken hier ook de visuele content voor.

Results

210% Increase

Web conversion rate 📈

9%

Click Trough Rate ⏩

1001%

Customer happiness rate❤️

Growth

/01Fase 1 zijn we gestart met ditigal advertisement, om direct resultaat te behalen. We zijn gestart met het creeëren van nieuwe content om deze vervolgens in te zetten voor betaald adverteren. Vervolgens hebben we verschillende kanalen ingezet, om kopers naar de website te sturen.

/02In deze fase werd het tijd voor een nieuwe fundering. De drie webshops zijn helemaal nieuw gebouwd met als doel om de conversie van de website te verhogen.

/03De nieuwe fundering is gebouwd. Tijd voor performance en explosieve groei! We bouwen complexe e-mail marketing campagnes waarmee we up- en cross sellen en zetten een omnichannel strategie in voor maximaal resultaat.

Free marketing consult

Let’s talk

Have we finally convinced you that we are the next form of awesomeness you need in your live right now? Let's hope so, because we love to show you how to really build a brand. Or... wait? Build a brand, we are the creative team building your everlasting empire floating in the sky. Let's draw the line, we're just creative.

It's in the word, tell us