fbpx Skip to main content

Groei verder met onze bewezen aanpak

Op deze pagina lees jij hoe wij jouw organisatie naar nieuwe hoogten kunnen brengen.

Marketing op de Manify manier

Welkom in de wereld van prestatiegerichte marketing! In het digitale tijdperk van vandaag is het belangrijker dan ooit om een sterke online aanwezigheid te hebben en een degelijk begrip te hebben van hoe jij, jouw merk effectief kunt vermarkten. Daar komt Manify Agency in beeld.

Bij Manify Agency zijn we gespecialiseerd in prestatiegerichte marketingstrategieën die resultaten opleveren. Of je nu op zoek bent naar het verhogen van websiteverkeer, het stimuleren van conversies of het verbeteren van je ROI, ons team van experts staat klaar om te helpen. Maar wat is prestatiegerichte marketing nu precies, vraag je je misschien af? Simpel gezegd is het een op data gebaseerde benadering van marketing die zich richt op meetbare resultaten en het optimaliseren van campagnes voor maximale impact.

Passen wij bij elkaar?

Wij geloven dat zakelijke groei meer is dan alleen een financiële zoektocht. Het is een krachtige beweging die door stagnatie heen breekt en deuren opent naar nieuwe mogelijkheden. Het is een vurige energie die alle puzzelstukjes op hun plek doet vallen. Bij Manify Agency omarmen we deze groeimentaliteit van harte.

We zijn gepassioneerd over samenwerken met ambitieuze bedrijven die sterk gefocust zijn op groei en de moed hebben om groot te denken. Deze bedrijven hebben een punt bereikt waarop onze online marketingdiensten daadwerkelijk het verschil kunnen maken. We zijn klaar om hun groeireis te versnellen en samen nieuwe hoogten te bereiken.

Fase 1

Vrijblijvende marketing analyse

Elk van onze succesverhalen is begonnen met een marketing analyse. Of jullie nu al jaren samenwerken met een marketingbureau, of juist een marketing team in-house hebben; het is altijd goed om een second opinion in te zetten.

Tijdens een telefonische intake gaan we samen kijken of er een fit is. Is er een tweezijdige fit? Dan plannen we een face-to-face brainstorm in, waarin we jullie huidige marketing en gewenste doelen gaan bespreken. Vervolgens gaan onze specialisten dieper in jullie marketingstrategie duiken. Alle advertenties en resultaten worden geanalyseerd, zodat wij correcte en onderbouwde conclusies kunnen trekken.

Tot slot komen wij met een advies. Dit advies geeft veel inzichten en wijsheden. Zijn jullie ervan overtuigd dat wij de implementatie kunnen doen? Dan gaan we dezelfde week nog voor jullie aan de slag.

Fase 2

Onderzoek & Strategie

 1. Doelgroeponderzoek: Hoe zien jouw kooppersona’s eruit? Welke demografische factoren kunnen een rol spelen in het succes?
 2. Concurrentieonderzoek: Welke strategieën hanteert jouw concurrentie en wat kunnen we van hen leren om ervoor te zorgen dat we ze verslaan?
 3. Content onderzoek: We gebruiken verschillende tools om te kijken naar advertenties, content en websites van concurrenten.
 4. Zoekwoordonderzoek: We zullen uitgebreid zoekwoordonderzoek per land uitvoeren, zodat jouw organisatie haar concurrenten kan overtreffen en het advertentiebudget zo optimaal mogelijk kan besteden.

Fase 3

Overname & Controle

 1. Overname van advertentieaccounts: Tijdens de overname starten we direct met onderzoek en validatie. We zorgen ervoor dat alle analyses correct zijn geïmplementeerd en onderzoeken de prestaties van alle doelgroepen en advertenties.

 2. A/B-testen en huidige advertenties filteren: Het is nu tijd om de volledige funnel en alle advertenties te analyseren om kansen te identificeren en gebieden te vinden waar we kosten kunnen besparen.

 3. Herstructureer de volledige “Customer journey”: De advertentiespecialist zal nu split tests uitvoeren naast de bestaande campagnes. We zullen de hele “Customer journey” vanaf het begin opnieuw opbouwen. In het begin zal onze focus voor jullie liggen op retargeting-campagnes.

 4. De best presterende campagnes opschalen: Op basis van de resultaten zullen we beslissen welke campagnes meer budget krijgen en welke we willen stopzetten.

Fase 4

Creatie

 1. Onderzoek: Nu de overname al een tijdje aan de gang is, hebben we veel gegevens verzameld. We zullen nu de gegevens analyseren en deze vertalen naar een nieuwe strategie.

 2. Content creatie: Hier zullen we jullie instrueren op basis van onze analyses en door een moodboard te creëren met behulp van tools zoals Figma, bijvoorbeeld.

 3. Controle: Zowel jij als wij zullen de bruikbaarheid van de tekstuele en visuele inhoud verifiëren.

 4. Technisch: Alles gecontroleerd? Dan zullen onze performance marketeers beginnen met het bouwen van de nieuwe funnels met behulp van de nieuwste technieken en marketingtrends.

Fase 5

Groei

 1. Dagelijkse A/B-testen: Elke dag optimaliseren we advertenties door A/B-tests met verschillende doelgroepen en variaties in afbeeldingen, titels en teksten. Dit resulteert in micro-budgetbeheer voor verminderd risico en snellere groei.
 2. Multichannel budget beheer: Onze performance marketeers evalueren dagelijks het advertentiebudget en wijzen het merendeel ervan toe aan de platformen met het hoogste rendement voor die dag.

 3. Contentrotatie: Voor de betrokkenheid van jouw doelgroep is gevarieerde content over diverse demografieën essentieel. Dit voorkomt irritatie en verveling bij potentiële klanten, met een blijvend “wauw-effect” als resultaat.

 4. Slim opschalen: Dankzij ROAS-berekeningen schalen onze prestatiemarketeers het budget gestructureerd op, wat leidt tot grenzeloos succes.

Hide SVG on Mobile

Jouw succes is onze missie

Bij Manify Agency nodigen we je uit om verder te gaan. Dit doen wij niet alleen aan onze klanten, maar ook aan onze collega’s. We streven ernaar dat iedereen zich op zijn plek voelt, persoonlijk groeit, zich specialiseert en uitblinkt in hun vakgebied.

In onze hechte werkomgeving geloven we dat sterke banden met collega’s en klanten vertrouwen opbouwen. Dit vertrouwen creëert de vrijheid om het beste uit jezelf te halen.

Bij Manify Agency halen we niet alleen energie uit groei, maar ook uit de unieke verbindingen die we smeden met onze klanten en collega’s. Het voedt onze positieve vibe en verankert een cultuur van daadkracht. Zo gaan wij met een volle 100% voor het behalen van positieve resultaten. Samen gaan we voor jouw succes.

Verkrijg waardevolle inzichten om jouw organisatie te laten groeien

Het is duidelijk; elk succesverhaal begint bij ons met een vrijblijvende marketing analyse. Wij duiken in al jullie systemen en gewenste resultaten en komen direct met helder advies.

Ontdek directe impact met een gratis marketinganalyse! Net zoals honderden andere bedrijven kan ook jouw organisatie een volgende stap zetten of zekerheid krijgen over de effectiviteit van de huidige marketingstrategie.

Ons deskundige team bekijkt jullie website, content, advertenties en social media kanalen en geeft waardevolle inzichten en direct toepasbare verbeterpunten.

Plan vandaag nog een vrijblijvende marketinganalyse in en zet jullie marketing op de juiste koers voor succes!