AURÉUS

"AURÉUS: Het is waanzinnig hoe het team altijd klaar staat voor Auréus en hoe zij kennis overbrengen aan onze collega's."

  • Online advertenties
  • Hubspot automation
  • Email flows
  • Content creatie

Hoogtepunten van de samenwerking

  • Omnichannel marketing
  • Hubspot leadgeneratie
  • Email flows
  • 21% meer leads
  • 13% groei in traffic
  • 0.8% conversion groei

Strategie voor ads

Adverteren begint altijd met een plan

Vertrouwen is de sleutel tot ons succes. Bij de start is Manify direct diep in de organisatie gedoken, om de propositie en product-market fit volledig te begrijpen. Met deze inzichten ontwikkelen wij een slimme advertentie strategie, waarin wij alle specialismen binnen online marketing naadloos op elkaar afstemmen. Zo zorgt Manify ervoor dat ons werk optimaal presteert.

Creatie

Content creatie

Het creëren van goede content is cruciaal voor een succesvolle online aanwezigheid. Het vormt de basis voor het opbouwen van een sterk merk en het aantrekken van waardevolle doelgroepen. Manify helpt Auréus met zowel fotografie als videografie, om het merk meer persoonlijkheid te geven.

Trek de aandacht

Creatie

Leadgeneratie

Hubspot CRM management is een onmisbare factor voor het succes van Auréus en vormt de kern van het aantrekken en behouden van haar klanten. Manify Agency heeft complete lead campagnes gebouwd met doelgroepen in het hogere segment. Op het moment dat de leads converteren, is het zaak dat ze in juiste orde worden opgevolgd. Hubspot automation en CRM management is hierbij van groot belang.

Start nu

Groei

Online adverteren

Online adverteren is van groot belang voor elke organisatie. Voor Auréus bereikt Manify een breed publiek aan gerichte doelgroepen. Dit is kosteneffectief t, meetbaar en zorgt voor interactie & betrokkenheid.

Het biedt een effectieve en meetbare manier om de merkbekendheid te vergroten, nieuwe- en bestaande klanten aan te trekken en de verkoop te stimuleren.

Verkrijg waardevolle inzichten om jouw organisatie te laten groeien

Ook dit succesverhaal hierboven is begonnen met een vrijblijvende marketing analyse.

Ontdek directe impact met een gratis marketinganalyse! Net zoals AURÉUS, kan jouw organisatie een volgende stap zetten of zekerheid krijgen over de effectiviteit van de huidige marketingstrategie. Ons deskundige team bekijkt jullie website, content, advertenties en social media kanalen en geeft waardevolle inzichten en direct toepasbare verbeterpunten.

Plan vandaag nog een vrijblijvende marketinganalyse in en zet jullie marketing op de juiste koers voor succes!