Content Creatie

Waarom is content creatie belangrijk?

Content creatie boost de zichtbaarheid, bouwt vertrouwen op, stimuleert engagement, verhoogt conversies en definieert je merk in de digitale wereld.

Ik wil content

Behaal jouw doelen

Onze creatieve strategen ontwikkelen content concepten die de aandacht trekken en zijn ontworpen om te converteren op social media. We stemmen jouw creatieve inhoud af op je campagnedoelstellingen en bedrijfsdoelen, zodat onze creaties de grootste impact hebben.

Dit ben ik!

Is dit belangrijk voor jou?

Content is van groot belang voor e-commerce bedrijven omdat het de aankoopbeslissingen van consumenten beïnvloedt, vertrouwen opbouwt, betrokkenheid stimuleert en een constante stroom van nieuwe en relevante content genereert.

Door consumenten de mogelijkheid te geven om hun ervaringen te delen, kunnen e-commerce bedrijven een sterke band opbouwen met klanten en zich onderscheiden in een competitieve markt.

Ik wil content

Kunnen wij jou helpen?

Ja, wij nemen graag zo veel mogelijk werk voor onze klanten uithanden. Jouw succes, is onze missie. Omdat wij de impact van content goed kennen, is het voor ons grote prioriteit om dit goed te regelen. Wat doen wij precies?

Aan de hand van data stellen wij een briefing op. De data bepaald wat de content creators maken. Vervolgens managen wij de content creators van a tot z. (Welke content willen wij graag zien, hoe moet het product gepresenteerd worden, welke brand-guide wordt gehanteerd, is de kwaliteit naar behoren etc.)

Tot slot zorgt elk team ervoor dat de content op de juiste manier bij de juiste doelgroep wordt gepresenteerd. De content kan worden ingezet op:

- De social media kanalen
- Betaalde online advertentiecampagnes
- De website (met name bij de product-pagina's)

Ja, graag!

Hebben wij onderscheidende vermogens?

Alles wat wij doen is data-gedreven. Wij weten welke input jouw organisatie nodig heeft voor de gewenste output. Dit geld ook voor de visuele content.

Bij Manify werken enkel specialisten die focussen op hetgeen waar zij goed in is. De teams werken nauw samen, waardoor de hoge kwaliteit gewaarborgd blijft.

Zo bepaalt de data-analyst (in dit geval) welke content goed werkt, bepaald de brand-strateeg vervolgens hoe de content gebriefd wordt en zorgen de content creators ervoor dat de content aansluit op jouw merk en propositie.

Vertel mij meer

Wordt jouw merk ons succesverhaal?!

Grotere merken verwerken steeds vaker content op de productpagina. Dit is het laatste moment waar jij jouw doelgroep kunt overhalen om het product in het winkelmandje toe te voegen. Content heeft een grote overtuigingskracht en helpt enorm bij een verbeterde conversie.

Verrijk jouw marketingstrategie met content en zorgt dat dit op al jouw online kanalen terug komt voor de omnichannel marketing. De content is multi-inzetbaar en het zorgt ook nog voor binding met jouw huidige klant. Dit stimuleert merkvoorkeur en merktrouw. Een echte must voor jouw organisatie dus.

Dit wil ik!

Het begint allemaal met een plan

Elke marketingstrategie begint met een gedegen plan. Wij bieden jou de kans om vrijblijvend te brainstormen met onze deskundigen. Tijdens de brainstorm gaan wij in op jullie huidige situatie, bespreken we jullie propositie en maken we een plan over hoe jullie doelen behaald kunnen gaan worden.

Kortom; één grote win voor jouw bedrijf!

Maak mijn plan!

Ontdek de kracht van content