LILA!

"LILA!: Ik werk nu vier weken samen met Manify Agency en mijn omzet is nu al met 400% gestegen."

  • Online advertenties
  • Conversie optimalisatie
  • Content creatie

Hoogtepunten van de samenwerking

 • Multichannel marketing
 • Online adverteren
 • Conversie optimalisatie (CRO)
 • 500% Omzetstijging
 • 167% groei in traffic
 • 147% groei in conversie

Strategie

Het begint allemaal met een plan

Vertrouwen is de sleutel tot ons succes. We duiken diep in jouw organisatie om jullie propositie en product-market fit volledig te begrijpen. Met deze inzichten ontwikkelen we een slimme strategie, waarin wij alle specialismen binnen online marketing naadloos op elkaar afstemmen. Zo zorgen wij ervoor dat ons werk optimaal presteert.

Creatie

Content creatie

Het creëren van goede content is cruciaal voor een succesvolle online aanwezigheid. Het vormt de basis voor het opbouwen van een sterk merk en het aantrekken van waardevolle doelgroepen.

Trek de aandacht

Creatie

Website design

Website design is een onmisbare factor voor het succes van moderne bedrijven en vormt de kern van het aantrekken en behouden van klanten.

Start nu

Groei

Social media management

Bouw een sterke fanbase voor jouw merk met social media management! Vergroot je merkvoorkeur en merktrouw door middel van herkenbaarheid, amusement en informatieve content. Ontdek waarom deze onmisbare vorm van marketing essentieel is voor het succes van jouw organisatie.

Boost jouw merk

Groei

Online adverteren

Online adverteren is van groot belang voor elke organisatie. Het stelt jou in staat stelt om een breed publiek te bereiken, gericht te targeten, kosteneffectief te adverteren, meetbare resultaten te behalen en interactie & betrokkenheid met jouw doelgroep te stimuleren.

Het biedt een effectieve en meetbare manier om de merkbekendheid te vergroten, nieuwe- en bestaande klanten aan te trekken en de verkoop te stimuleren.

Verkrijg waardevolle inzichten om jouw organisatie te laten groeien

Ook dit succesverhaal hierboven is begonnen met een vrijblijvende marketing analyse.

Ontdek directe impact met een gratis marketinganalyse! Net zoals LILA!, kan jouw organisatie een volgende stap zetten of zekerheid krijgen over de effectiviteit van de huidige marketingstrategie. Ons deskundige team bekijkt jullie website, content, advertenties en social media kanalen en geeft waardevolle inzichten en direct toepasbare verbeterpunten.

Plan vandaag nog een vrijblijvende marketinganalyse in en zet jullie marketing op de juiste koers voor succes!