OGÉR

"OGÉR: jullie voelen als verlengstuk van ons eigen team. Samen doelen halen en door naar het volgende."

  • Online advertenties
  • Omnichannel marketing
  • Advertentie conversie optimalisatie 

Hoogtepunten van de samenwerking

 • Omnichannel marketing
 • Internationale online advertentie campagnes
 • Customer journey volledig herzien
 • 160 roulerende ads
 • 12% kosten reductie
 • 10% stijging in nieuwe bezoekers

Strategie

Het begint allemaal met een plan

Vertrouwen is de sleutel tot ons succes. We duiken diep in jouw organisatie om jullie propositie en product-market fit volledig te begrijpen. Met deze inzichten ontwikkelen we een slimme strategie, waarin wij alle specialismen binnen online marketing naadloos op elkaar afstemmen. Zo zorgen wij ervoor dat ons werk optimaal presteert.

Overname

Overname bestaande campagnes

De controlefase: waar alles draait om controle. In deze fase hebben wij ervoor gezorgd dat alle tracking software correct was geïntegreerd en dat alle integraties op de juiste manier zijn geïmplementeerd.

Maar controle betekent voor ons ook dat wij de touwtjes in handen nemen als het gaat om resultaten en groei. We creëren nieuwe retargeting doelgroepen voor Ogér, analyseren en optimaliseren bestaande campagnes, en schalen direct de best presterende campagnes op.

Ons doel is om een stevige grip te hebben op elke stap van het proces, zodat we optimale resultaten kunnen behalen en bedrijven als Ogér naar nieuwe hoogten kunnen brengen. Met onze grondige controle en doelgerichte acties streven wij naar succes en groei voor iedere onderneming.

Trek de aandacht

Creatie

Ontketen de kracht van de complete marketingfunnel met Ogér! Bij Ogér hebben we ons volledig gericht op het creëren van een meeslepende customer journey. Samen met jou ontwikkelen we op maat gemaakte campagnes die perfect aansluiten op specifieke doelgroepen. We breiden de funnel uit en spelen in op diverse aankoopbehoeften.

Maar we gaan verder dan dat. Bij Ogér maken we gebruik van ons unieke vermogen om voortdurend split tests uit te voeren op verschillende doelgroepen, locaties, afbeeldingen en teksten. Zo garanderen we dat jouw marketinginspanningen onderscheidend zijn en maximale impact hebben.

Bij Ogér geloven we dat het ontwerpen van een effectieve marketingfunnel de sleutel is tot succes. Samen tillen we jouw bedrijf naar nieuwe hoogten door een meeslepende customer journey te creëren en voortdurend te optimaliseren. Maak gebruik van onze kracht en ervaar de resultaten.

Start nu

Groei

Jouw groei is ons bestaansrecht. De uitgebreide testfase is bedoelt om winnende campagnes en doelgroepen te kunnen opschalen. Het is belangrijk dat de retargeting funnel steeds groter wordt, zodat de kosten per verkoop steeds goedkoper worden. Hierdoor kun je met minder budget, meer omzet genereren.

Om de doelgroepen te blijven intrigeren en de conversie te blijven vergroten passen wij intensief content rotatie toe. Dit wil zeggen dat wij elke doelgroep blijven bereiken en hiermee ingaan op zo veel mogelijk aankoopbehoeften. De kans op conversie wordt hiermee vergroot en de doelgroep blijft zich gebonden voelen met jouw merk.

Boost jouw merk

Waarom moet jij online adverteren?

Online adverteren is van groot belang voor elke organisatie. Het stelt jou in staat om een breed publiek te bereiken, gericht te targeten, kosteneffectief te adverteren, meetbare resultaten te behalen en interactie & betrokkenheid met jouw doelgroep te stimuleren.

Het biedt een effectieve en meetbare manier om de merkbekendheid te vergroten, nieuwe- en bestaande klanten aan te trekken en de verkoop te stimuleren. Zie onderstaand een aantal voorbeelden van hoe dit van toepassing kan zijn op jouw organisatie.

Verkrijg waardevolle inzichten om jouw organisatie te laten groeien

Ook dit succesverhaal hierboven is begonnen met een vrijblijvende marketing analyse.

Ontdek directe impact met een gratis marketinganalyse! Net zoals Ogér, kan jouw organisatie een volgende stap zetten of zekerheid krijgen over de effectiviteit van de huidige marketingstrategie. Ons deskundige team bekijkt jullie website, content, advertenties en social media kanalen en geeft waardevolle inzichten en direct toepasbare verbeterpunten.

Plan vandaag nog een vrijblijvende marketinganalyse in en zet jullie marketing op de juiste koers voor succes!