Perro Collection

"Perro Collection: Het marketingbureau begreep onze doelgroep perfect en wist precies hoe ze ons merk konden positioneren."

  • Online advertenties
  • Omnichannel marketing
  • Advertentie conversie optimalisatie

Hoogtepunten van de samenwerking

  • Omnichannel marketing
  • Internationaal adverteren
  • Volledige customer journey uitgebouwd
  • 63% omzetstijging 
  • 36% groei in traffic
  • 45% groei in de average order value

Het begint allemaal met een plan

Perro Collection is een luxe hondenaccessoires merk, waarbij de online marketing vanaf de startfase bij Manify Agency is ondergebracht. Vertrouwen is de sleutel tot ons succes. In de beginfase zijn we diep in de organisatie en de propositie van Perro Collection gedoken. Dit doen wij om de product-market fit volledig te kunnen begrijpen.

Met deze inzichten ontwikkelen we een slimme strategie, waarin wij alle specialismen binnen online marketing naadloos op elkaar afstemmen. Zo zorgen wij ervoor dat ons werk optimaal presteert.

Overname bestaande campagnes

De controlefase: waar alles draait om controle. In deze fase hebben wij ervoor gezorgd dat alle tracking software correct was geïntegreerd en dat alle integraties op de juiste manier zijn geïmplementeerd.

Maar controle betekent voor ons ook dat wij de touwtjes in handen nemen als het gaat om resultaten en groei. We creëren nieuwe retargeting doelgroepen voor Perro Collection, analyseren en optimaliseren bestaande campagnes, en schalen direct de best presterende campagnes op.

Ons doel is om een stevige grip te hebben op elke stap van het proces, zodat we optimale resultaten kunnen behalen en bedrijven als Perro Collection naar nieuwe hoogten kunnen brengen. Met onze grondige controle en doelgerichte acties streven wij naar succes en groei voor iedere onderneming.

Trek de aandacht

Creatie

Ontketen de kracht van de complete marketingfunnel met Perro Collection! Bij Perro Collection hebben wij ons volledig gericht op het creëren van een meeslepende customer journey. Perro Collection was nog in de “beginfase” van online marketing. Hierdoor kon ons team al snel van start met het creëren van alle campagnes. Samen met Perro Collection ontwikkelen wij op maat gemaakte campagnes die perfect aansluiten op specifieke doelgroepen. We breiden de funnel uit en spelen in op diverse aankoopbehoeften.

Manify gaat echter verder dan dat. Bij Perro Collection maken we gebruik van ons unieke vermogen om voortdurend split tests uit te voeren op verschillende doelgroepen, locaties, afbeeldingen en teksten. Zo garanderen wij dat ook jouw marketinginspanningen onderscheidend zijn en maximale impact hebben.

Bij Perro Collection geloven we dat het ontwerpen van een effectieve marketingfunnel de sleutel is tot succes. Samen kunnen we ook jouw bedrijf naar nieuwe hoogten tillen door een meeslepende customer journey te creëren en voortdurend te optimaliseren. Maak gebruik van onze kracht en ervaar de resultaten!

Start nu

Groei

Jouw groei is ons bestaansrecht. De uitgebreide testfase is bedoelt om winnende campagnes en doelgroepen te kunnen opschalen. Het is belangrijk dat de retargeting funnel steeds groter wordt, zodat de kosten per verkoop steeds goedkoper worden. Hierdoor kun je met minder budget, meer omzet genereren.

Om de doelgroepen te blijven intrigeren en de conversie te blijven vergroten passen wij intensief content rotatie toe. Dit wil zeggen dat wij elke doelgroep blijven bereiken en hiermee ingaan op zo veel mogelijk aankoopbehoeften. De kans op conversie wordt hiermee vergroot en de doelgroep blijft zich gebonden voelen met jouw merk.

Boost jouw merk

Waarom moet jij online adverteren?

Online adverteren is van groot belang voor elke organisatie. Het stelt jou in staat stelt om een breed publiek te bereiken, gericht te targeten, kosteneffectief te adverteren, meetbare resultaten te behalen en interactie & betrokkenheid met jouw doelgroep te stimuleren.

Het biedt een effectieve en meetbare manier om de merkbekendheid te vergroten, nieuwe- en bestaande klanten aan te trekken en de verkoop te stimuleren. Zie onderstaand een aantal voorbeelden van hoe dit van toepassing kan zijn op jouw organisatie.

Verkrijg waardevolle inzichten om jouw organisatie te laten groeien

Ook dit succesverhaal hierboven is begonnen met een vrijblijvende marketing analyse.

Ontdek directe impact met een gratis marketinganalyse! Net zoals Perro Collection, kan jouw organisatie een volgende stap zetten of zekerheid krijgen over de effectiviteit van de huidige marketingstrategie. Ons deskundige team bekijkt jullie website, content, advertenties en social media kanalen en geeft waardevolle inzichten en direct toepasbare verbeterpunten.

Plan vandaag nog een vrijblijvende marketinganalyse in en zet jullie marketing op de juiste koers voor succes!