Zipster

"Zipster: Manify helpt ons met e-commerce marketing en is vanaf dag 1 haar beloftes overtroffen. Echt een prettige organisatie om mee samen te werken. Er zijn korte lijnen en snelle communicatie!"

  • TikTok advertenties
  • Meta advertenties
  • Google advertenties

Hoogtepunten van de samenwerking

  • Omnichannel marketing
  • Internationaal adverteren
  • Conversie optimalisatie (CRO)
  • 106% groei in omzet binnen twee maanden
  • 36% kosten reductie
  • 390 ads live

Marketing analyse

Het begint allemaal met een plan

Vertrouwen is de sleutel tot ons succes. Zipster werkte reeds twee jaar samen met een marketingbureau, wat hun naar een groot succes heeft gebracht. Helaas had Zipster het gevoel dat dit bureau het bedrijf niet naar een volgend niveau kon laten groeien. Ze liepen tegen een plafond van groei aan.

Klaar voor een nieuwe stap; Zipster kwam bij ons op kantoor met de vraag of wij een vrijblijvende marketinganalyse wilde uitvoeren. Manify Agency heeft de organisatie en haar marketing geanalyseerd. Hier is een passend advies, met daarbij een verwacht resultaat uitgekomen.

Het resultaat? Binnen twee maanden een omzetstijging van 106%, in september al de eindejaars-target gehaald en regie over de groei van de organisatie. šŸ¤Æ

Overname

Overname en controle

De overname-fase: waar alles draait om controle. In deze fase hebben wij ervoor gezorgd dat alle tracking software correct was geĆÆntegreerd en dat alle integraties op de juiste manier zijn geĆÆmplementeerd.

Maar controle betekent voor ons ook dat wij de touwtjes in handen nemen als het gaat om resultaten en groei. We creƫren nieuwe retargeting doelgroepen voor Zipster, analyseren en optimaliseren bestaande campagnes, en schalen direct de best presterende campagnes op. In deze fase wisten we in de eerste weken al de kosten te reduceren met ruim 30%. Dit wil zeggen dat wij met ruim 30% minder advertentiebudget, dezelfde omzet konden realiseren. Hiermee heb je als bedrijf dus 30% meer budget om nieuwe doelgroepen te bereiken.

Ons doel is om een stevige grip te hebben op elke stap van het proces, zodat we optimale resultaten kunnen behalen en bedrijven als Zipster naar nieuwe hoogten kunnen brengen. Met onze grondige controle en doelgerichte acties streven wij naar succes en groei voor iedere onderneming.

Trek de aandacht

Creatie

In deze fase staat alles in het teken van de uitbouw van de klantreis. Aan de hand van de statistieken tijdens de overname fase, gaan we de klantreis optimaliseren. Hier kan Manify Agency zelf content creƫren, maar in dit geval sturen wij het content team van Zipster aan op basis van data.

Manify ziet aan de hand van data wat wel en wat niet werkt. Dit is de basis van de strategie. Samen met ZipsterĀ ontwikkelen we op maat gemaakte campagnes die perfect aansluiten op specifieke doelgroepen. Manify breid de funnel uit en speelt in op diverse aankoopbehoeften.

Maar Manify gaat verder dan dat. Bij Zipster maken wij gebruik van ons unieke vermogen om voortdurend split tests uit te voeren op verschillende doelgroepen, locaties, afbeeldingen en teksten. Zo garanderen wij dat jouw marketinginspanningen onderscheidend zijn en maximale impact hebben.

Bij Zipster geloven wij dat het ontwerpen van een effectieve marketing funnel de sleutel is tot succes. Samen tillen we jouw bedrijf naar nieuwe hoogten door een meeslepende klantreis te creƫren en voortdurend te optimaliseren. Maak gebruik van onze kracht en ervaar de resultaten!

Start nu

Groei

Social media management

Bouw een sterke fanbase voor jouw merk met social media management! Vergroot je merkvoorkeur en merktrouw door middel van herkenbaarheid, amusement en informatieve content. Ontdek waarom deze onmisbare vorm van marketing essentieel is voor het succes van jouw organisatie.

Boost jouw merk

Groei

Online adverteren

Online adverteren is van groot belang voor elke organisatie. Het stelt jou in staat stelt om een breed publiek te bereiken, gericht te targeten, kosteneffectief te adverteren, meetbare resultaten te behalen en interactie & betrokkenheid met jouw doelgroep te stimuleren.

Het biedt een effectieve en meetbare manier om de merkbekendheid te vergroten, nieuwe- en bestaande klanten aan te trekken en de verkoop te stimuleren.

Verkrijg waardevolle inzichten om jouw organisatie te laten groeien

Ook dit succesverhaal hierboven is begonnen met een vrijblijvende marketing analyse.

Ontdek directe impact met een gratis marketinganalyse! Net zoals Zipster, kan jouw organisatie een volgende stap zetten of zekerheid krijgen over de effectiviteit van de huidige marketingstrategie. Ons deskundige team bekijkt jullie website, content, advertenties en social media kanalen en geeft waardevolle inzichten en direct toepasbare verbeterpunten.

Plan vandaag nog een vrijblijvende marketinganalyse in en zet jullie marketing op de juiste koers voor succes!