fbpx Skip to main content

Stage Content Creator


Ben jij een student met passie voor marketing en een scherp oog voor detail? Wil je jouw theorie in praktijk brengen en leren van de besten in het vak? Manify Agency biedt niet alleen een plek om te leren, maar ook een kans om jezelf te ontwikkelen in een omgeving die waarde hecht aan groei, innovatie, en samenwerking. Met een competitieve stagevergoeding en de kans om na je stage door te groeien, is dit jouw kans om een voorsprong te nemen in je carrière. Heb je zin om samen met ons internationaal erkende merken naar een hoger niveau te tillen en te groeien? Dan zoeken wij jou!

Stage omschrijving:

Tijdens je stage bij Manify Agency duik je diep in de wereld van digitale marketing en content creatie. Je werkt samen met ervaren specialisten en leert over diverse aspecten van content creatie zoals het ontwikkelen van strategieën, het creëren van multimedia content en het analyseren van de prestaties van je werk. Je krijgt de kans om praktische ervaring op te doen en een echte impact te maken op de resultaten van onze klanten.

Leerdoelen en Werkzaamheden:

 • Content Strategie:
  Ontwikkel en implementeer contentstrategieën die aansluiten bij de doelen van onze klanten en analyseer de prestaties van content om optimalisaties voor te stellen.
 • Multimedia productie:
  Creëer en bewerk video’s, afbeeldingen en infographics voor verschillende platforms en leer werken met tools zoals Adobe Creative Suite voor grafisch ontwerp en videobewerking.
 • Social Media Management
  Beheer en optimaliseer de social media accounts van onze klanten, plan en implementeer social media campagnes, inclusief het maken van contentkalenders.
 • Community Engagement:
  Engage met de community van onze klanten op sociale media en andere online platforms en voer marktonderzoek uit om de behoeften en interesses van de doelgroep beter te begrijpen.

Wie zoeken wij:

 • Je bent een student in de richting van Marketing, Communicatie, Creative Business, Vormgeving en Design of een vergelijkbare studie.
 • Je hebt een sterke interesse in digitale marketing.
 • Je bent analytisch sterk en hebt oog voor detail.
 • Je bent leergierig, proactief en werkt graag in teamverband.
 • Eerdere ervaring met een vorm van content creatie is een pré

Wat wij bieden:

 • Een leerzame stage bij een van de grootste digitale marketingbureaus van Nederland.
 • De kans om te werken met ervaren professionals en veel te leren.
 • Een competitieve stagevergoeding
 • Mogelijkheden voor verdere ontwikkeling na je stage.
 • Werken voor internationaal erkende merken.
 • Wekelijkse gezellige borrels op kantoor.
 • Wij investeren in goede doelen met ons team (www.kiva.org)

Solliciteren:

Ben jij enthousiast om de wereld van digitale marketing te verkennen en waardevolle ervaring op te doen bij Manify Agency? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar ruben.hoogeveen@manifyagency.com. Vertel ons waarom jij de ideale kandidaat bent voor deze stageplek en wat je hoopt te leren tijdens je tijd bij Manify Agency!

 

Bij Manify krijg ik de ruimte om te groeien en krijg ik kans om alles uit te proberen. De focus op persoonlijke ontwikkeling maakt dit de ideale plek om je carrière op te bouwen.

SaloméAllround Marketing Stagiaire

Bij Manify word ik ondersteund om alles uit mezelf te halen en mijn creatieve kant echt tot uiting te laten komen.

ThomasContent Creator

Sinds ik bij Manify werk, heb ik veel nieuwe skills geleerd en ben ik echt beter geworden! Er zijn altijd mogelijkheden om jezelf uit te dagen en nieuwe dingen te proberen.

MerelSocial Media Marketeer

Bij Manify heerst er een relaxte werksfeer, waar er ruimte is voor zelfontwikkeling!

JoeriAdvertising Specialist

Sinds mijn start bij Manify Agency word ik aangemoedigd om buiten de gebaande paden te denken en nieuwe vaardigheden te verwerven. Er is volop ruimte voor initiatief, terwijl werkplezier en persoonlijke groei hand in hand gaan.

MachteldAllround Creative

Het onmisbare gevoel van je eigen online marketingteam

Van content creatie tot social advertising: Manify Agency is jouw allesomvattende online marketingpartner. Onze data-driven marketing strategieën zorgen voor groundbreaking resultaten om groei bij merken te bevorderen.